STN EN 12128: 2001 (59 1050), Biotechnológia. Laboratóriá na výskum, vývoj a analýzu. Úrovne zabezpečenia mikrobiologických laboratórií, rizikové zóny, požiadavky na priestory a technické požiadavky na bezpečnosť. - Vyskoč, Ferdinand (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12128: 1998