STN EN 12738: 2001 (59 1051), Biotechnológia. Laboratóriá na výskum, vývoj a analýzu. Pokyny na izolovaný chov zvierat naočkovaných mikroorganizmami na pokusné účely. - Vyskoč, Ferdinand; Špelina, Vladimír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12738: 1999 v českom jazyku