STN EN 13441: 2003 (59 1055), Biotechnológia. Laboratóriá na výskum, vývoj a analýzu. Návod na regulované používanie geneticky modifikovaných rastlín. - Vyskoč, Ferdinand (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13441: 2001