STN EN 12305: 2001 (59 2010), Biotechnológia. Modifikované organizmy na použitie v životnom prostredí. Návod na stratégiu odberu vzoriek pri zámernom uvoľňovaní geneticky modifikovaných rastlín. - Šebestová, Ema (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12305: 1997