STN EN 12683: 2001 (59 2013), Biotechnológia. Modifikované organizmy na použitie v životnom prostredí. Návod na charakterizáciu geneticky modifikovaného organizmu analýzou molekulárnej stability modifikácie genómu. - Vyskoč, Ferdinand; Schlemmerová, Ljuba (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12683: 1998 v českom jazyku