STN EN 12347: 2001 (59 3012), Biotechnológia. Prevádzkové kritériá parných sterilizátorov a autoklávov. - Tölgyessy, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12347: 1998