STN EN 12690: 2001 (59 3013), Biotechnológia. Prevádzkové kritériá hriadeľových tesnení. - Podoba, Marián (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12690: 1999