STN EN 12885: 2001 (59 3014), Biotechnológia. Prevádzkové kritériá bunkových rozbíjačov. - Podoba, Marián (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12885: 1999