STN EN 13091: 2002 (59 3016), Biotechnológia. Prevádzkové kritériá na prvky filtrov a filtračné zostavy. - Vyskoč, Ferdinand; Albrechtová, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 13091: 1999 v českom jazyku