STN EN 13095: 2002 (59 3017), Biotechnológia. Prevádzkové kritériá na systémy na odstraňovanie odpadových plynov. - Vyskoč, Ferdinand; Albrechtová, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 13095: 1999 v českom jazyku