STN EN 13311-5: 2003 (59 3030), Biotechnológia. Výkonnostné kritériá na nádoby Časť 5 Deaktivačné nádrže - Vyskoč, Ferdinand; Albrechtová, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 13311-5: 2001