STN EN 13311-6: 2003 (59 3030), Biotechnológia. Výkonnostné kritériá na nádoby Časť 6 Chromatografické kolóny - Vyskoč, Ferdinand; Albrechtová, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 13311-6: 2001