STN EN 13312-1: 2003 (59 3031), Biotechnológia. Výkonnostné kritériá na potrubia a prístroje Časť 1 Všeobecné výkonnostné kritériá - Vyskoč, Ferdinand; Albrechtová, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 13312-1: 2001