STN EN 13312-3: 2003 (59 3031), Biotechnológia. Výkonnostné kritériá na potrubia a prístroje Časť 3 Zariadenia na odber vzoriek a inokuláciu - Vyskoč, Ferdinand; Albrechtová, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 13312-3: 2001