STN 62 0002: 1995, Triedenie a označovanie gumy. - Staněk, M.; Pražáková, M. (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku