STN 62 1464: 1995, Skúšanie gumy. Stanovenie súdržnosti gumy s kordom po dynamickej deformácii metódou Henley. - Lapčíková, Zdena (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku