STN 62 2000: 1995, Materiálové listy gumy. Základné ustanovenia a tabuľky hodnôt vlastností. - Pražáková, Marie (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku