STN ISO 4251-5: 1996 (63 1022), Pneumatiky (Pevnosť kostry vyznačených sérií) a ráfy poľnohospodárskych traktorov a strojov Časť 5 Pneumatiky približovacích lesných traktorov - Sitár, Igor (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1996)
Táto norma obsahuje ISO 4251-5: 1992