STN EN 682: 2003 (63 3003), Elastomérové tesnenia. Materiálové požiadavky na tesnenia používané v potrubí a v príslušenstve na prepravu plynu a uhľovodíkových kvapalín. - Madár, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 682: 2002