STN EN 26801: 1998 (63 5218), Gumové a plastové hadice. Stanovenie objemovej rozťažnosti. - Kyseľová, Eva (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma je identická s EN 26801: 1993