STN EN ISO 7662: 2000 (63 5227), Gumové a plastové hadice. Stanovenie oderu duše (ISO 7662: 1988). - Hudec, Ivan (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 7662: 1996