STN EN ISO 6807: 2004 (63 5442), Gumové hadice a hadice s koncovkami na rotačné vŕtanie a vibračné aplikácie. Špecifikácia (ISO 6807: 2003). - Sitková, Zuzana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 6807: 2003