STN EN 681-1: 1998 (63 6576), Elastomérové tesnenia. Materiálové požiadavky na tesnenia spojov potrubí používaných na vodu a odvodnenie Časť 1 Guma - Pašek, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma je identická s EN 681-1: 1996