STN EN 681-1/A1: 2001 (63 6576), Elastomérové tesnenia. Materiálové požiadavky na tesnenia spojov potrubí používaných na vodu a odvodnenie Časť 1 Guma. Zmena A1 - Pašek, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto zmena A1 STN EN 681-1 je identická so zmenou EN 681-1: 1996/A1: 1998