STN EN 681-1/A2: 2003 (63 6576), Elastomérové tesnenia. Materiálové požiadavky na tesnenia spojov potrubí používaných na vodu a odvodnenie Časť 1 Guma. Zmena A2 - Sitková, Zuzana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto zmena A2 STN EN 681-1: 1998 je slovenskou verziou EN 681-1: 1996/A2: 2002 vrátane opravy EN 681-1: 1996/AC: 2002