STN EN 681-1/A3: 2006 (63 6576), Elastomérové tesnenia. Materiálové požiadavky na tesnenia spojov potrubí používaných na vodu a odvodnenie Časť 1 Guma. Zmena A3 - Sládková, Nadežda (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2006)
Táto zmena A3 STN EN 681-1: 1998 je slovenskou verziou EN 681-1: 1996/A3: 2005