STN EN 681-3 + A1: 2003 (63 6576), Elastomérové tesnenia. Materiálové požiadavky na tesnenia spojov potrubí používaných na vodu a odvodnenie Časť 3 Pórovité materiály z vulkanizovaného kaučuku (obsahuje zmenu A1: 2002) - Sitková, Zuzana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 681-3: 2000 vrátane EN 681-3: 2000/A1: 2002