STN EN 681-3 + A1/A2: 2006 (63 6576), Elastomérové tesnenia. Materiálové požiadavky na tesnenia spojov potrubí používaných na vodu a odvodnenie Časť 3 Pórovité materiály z vulkanizového kaučuku. Zmena A2 - Sládková, Nadežda (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2006)
Táto zmena A2 STN EN 681-3 + A1: 2003 je slovenskou verziou EN 681-3: 2000/A2: 2005