STN EN 681-4 + A1: 2003 (63 6576), Elastomérové tesnenia. Materiálové požiadavky na tesnenia spojov potrubí používaných na vodu a odvodnenie Časť 4 Odlievané polyuretánové tesniace prvky (obsahuje zmenu A1: 2002) - Sitková, Zuzana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 681-4: 2000 vrátane EN 681-4: 2000/A1: 2002