STN 64 0001: 1995, Plastikárske a gumárenské názvoslovie. - Hampl, Petr; Tomis, František; Veselý, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku