STN EN ISO 1183-3: 2001 (64 0110), Plasty. Metódy stanovenia hustoty neľahčených plastov Časť 3 Metóda plynovým pyknometrom (ISO 1183-3: 1999) - Molnárová, Vlasta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 1183-3: 1999