STN EN ISO 868: 2004 (64 0129), Plasty a ebonit. Stanovenie tvrdosti vtláčaním pomocou tvrdomera (Shorova tvrdosť) (ISO 868: 2003). - Molnárová, Vlasta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 868: 2003