STN EN ISO 2039-2 (64 0130), Plasty. Stanovenie tvrdosti Časť 2 Tvrdosť podľa Rockwella (ISO 2039-2: 1987) - Balážová, Oľga; Mertlová, Olga (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 2039-2: 1999 v českom jazyku