STN EN ISO 3451-4: 2003 (64 0218), Plasty. Stanovenie popola Časť 4 Polyamidy (ISO 3451-4: 1998) - Molnárová, Vlasta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 3451-4: 2000