STN EN ISO 3451-5: 2003 (64 0218), Plasty. Stanovenie popola Časť 5 Polyvinylchlorid (ISO 3451-5: 2002) - Zádrapová, Ingrid (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 3451-5: 2002