STN EN ISO 4610: 2003 (64 0220), Plasty. Homopolyméry a kopolyméry vinylchloridu. Sitová analýza prúdom vzduchu v preosievacom prístroji (ISO 4610: 2001). - Ševcová, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 4610: 2001