STN EN 1186-1: 2003 (64 0247), Materiály a predmety v styku s požívatinami. Plasty Časť 1 Návod na výber podmienok a skúšobných metód celkovej migrácie - Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1186-1: 2002