STN EN 1186-3: 2003 (64 0247), Materiály a predmety v styku s požívatinami. Plasty Časť 3 Skúšobné metódy celkovej migrácie do vodných potravinových simulačných médií úplným ponorením - Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1186-3: 2002