STN EN 1186-5: 2003 (64 0247), Materiály a predmety v styku s požívatinami. Plasty Časť 5 Skúšobné metódy celkovej migrácie do vodných potravinových simulačných médií v komôrke - Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1186-5: 2002