STN EN 1186-11: 2003 (64 0247), Materiály a predmety v styku s požívatinami. Plasty Časť 11 Skúšobné metódy celkovej migrácie do zmesi syntetických triglyceridov označených izotopom uhlíka ¹⁴C - Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1186-11: 2002