STN EN 1186-12: 2003 (64 0247), Materiály a predmety v styku s požívatinami. Plasty Časť 12 Skúšobné metódy celkovej migrácie pri nízkych teplotách - Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1186-12: 2002