STN EN 1186-14: 2003 (64 0247), Materiály a predmety v styku s požívatinami. Plasty Časť 14 Skúšobné metódy na náhradné skúšky celkovej migrácie z plastov určených na styk s tukovými požívatinami použitím skúšobných médií izooktánu a 95 % etanolu - Kóciová, Gabriela (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1186-14: 2002