STN EN 1186-15: 2003 (64 0247), Materiály a predmety v styku s požívatinami. Plasty Časť 15 Alternatívne skúšobné metódy migrácie do tukových potravinových simulačných médií rýchlou extrakciou izooktánom a (alebo) 95 % etanolom - Kóciová, Gabriela (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1186-15: 2002