STN EN 13130-2: 2004 (64 0249), Materiály a predmety v styku s požívatinami. Látky v plastoch podliehajúce obmedzeniam Časť 2 Stanovenie kyseliny tereftálovej v potravinových simulačných médiách - Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13130-2: 2004