STN EN 13130-6: 2004 (64 0249), Materiály a predmety v styku s požívatinami. Látky v plastoch podliehajúce obmedzeniam Časť 6 Stanovenie vinylidénchloridu v platoch - Vršková, Marta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13130-6: 2004