STN EN 13130-7: 2004 (64 0249), Materiály a predmety v styku s požívatinami. Látky v plastoch podliehajúce obmedzeniam Časť 7 Stanovenie monoetylénglykolu a dietylénglykolu v potravinových simulačných médiách - Vršková, Marta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13130-7: 2004