STN EN 14481: 2004 (64 0255), Materiály a predmety v styku s požívatinami. Plasty. Skúšobné metódy na určenie styku s tukom. - Nagyová, Margita (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 14481: 2003