STN EN ISO 2578: 2001 (64 0283), Plasty. Stanovenie medzí čas-teplota po dlhodobom tepelnom namáhaní (ISO 2578: 1993). - Benická, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 2578: 1998