STN EN ISO 11468: 2001 (64 0330), Plasty. Príprava PVC pást na skúšobné účely. Metóda rozpúšťaním (ISO 11468: 1997). - Ševc, Karol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 11468: 1999