STN EN 60077-2: 2020 (34 1510), Dráhové aplikácie. Elektrické zariadenia koľajových vozidiel Časť 2 Elektrotechnické súčasti. Všeobecné pravidlá - Cengel, Ladislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60077-2: 2017